Cursuri

Suntem specializati in trainig practic pentru ACHIZITII PUBLICE

Te-ai saturat de teorie? Vrei sa inveti practic sa faci o procedura de achizitii? Impreuna cu echipa de specialisti si CISIF – Centrul de Idei si Solutii Financiare din Iasi, compania noastra organizeaza cursuri practice de achizitii publice.

Achizitiile publice nu se pot invata „din carti” sau doar citind legea. In cadrul Primariilor, 90% dintre procesele de achizitii sunt achizitii directe, iar celelalte sunt proceduri simplificate.

Pe durata a 5 zile de curs, veti invata practic cum se fac corect achizitiile directe si procedurile simplificate. Grupa va avea 10-15 cursanti (maxim), atfel incat fiecare participant va avea la dispozitie un calculator/laptop unde va intelege si exersa, practic, cu contul de SEAP/SICAP in fata. Recomandam participantilor sa isi intocmeasca liste cu intrebari si spete cu care se confrunta, ce vor fi analizate pe durata cursului si vor primi raspunsuri corecte. 

Cursul cuprinde ultimele modificari legislative si este sustinut de specialisti practicieni (nu teoreticieni) in achizitii, cu o experienta de peste 14 ani in domeniu

Mai mult, veti invata si ce modificari aveti de facut in departamentul de achizitii publice pentru a fi in conformitate si cu prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 – GDPR, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal, ce
Acorduri si clauze contractuale trebuie sa incheiati cu partenerii dvs.

Cursul va fi organizat la un HOTEL de 5***** din Sinaia, conditiile fiind unele dintre cele mai elegante, asa incat cursul poate fi o ocazie perfecta sa va relaxati si in acelasi timp sa invatati practic achizitii publice.

Vedeti aici oferta completa!

Va intereseaza mai multe detalii? Ne puteti contacta oricand la office@responsabil-dpo.ro sau la telefon 0760599892