Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare a site-ului

Informații preliminare

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui site, precum si Politica noastră de confidențialitate înainte de navigare. Prin accesul/vizitarea site-ului nostru sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos. Acest document reprezintă o convenție legală, un contract între dvs. și noi. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni sau cu Politica indicată mai sus, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Prezentul document, prin conținutul său, pune la dispoziția utilizatorilor termenii și condițiile de utilizare ai site-ului www.responsabil-dpo.ro, proprietate a SC CISIF Business Partner SRL, având ca principale obiecte de activitate: activități de consultanță în afaceri, management, tehnologia informației, servicii suport, forme de învățământ ș.a. activități profesionale, științifice, tehnice.

Utilizarea este gratuită iar scopul este de a informa și de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare în raport cu serviciile oferite.

Serviciile prezentate pe site-ul www.responsabil-dpo.ro nu se constituie într-o ofertă contractuală, acestea având titlu informativ. Pentru a primi o ofertă din partea noastră, vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact sau la numerele de telefon afișate.

Drepturi de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului este proprietatea intelectuală a SC CISIF Business Partner SRL și nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul nostru scris.

Site este protejat de Legea 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, iar pentru orice încălcare a proprietății intelectuale, ne rezervăm dreptul de a sesiza instanțele de judecată competente pentru recuperarea integrală a prejudiciului, precum și de a depune o plângere penală la organele judiciare pentru tragerea la răspundere penală a făptuitorului.

Modificarea termenilor si condițiilor

SC CISIF Business Partner SRL își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și termenii și condițiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă, fiind un site strict de prezentare. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Litigii

În cazul unor eventuale conflicte între SC CISIF Business Partner SRL și utilizator, se va încerca rezolvarea acestora pe cale amiabilă – contactând compania pentru conciliere amiabilă, iar dacă aceasta nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, pe teritoriul României, în conformitate cu legislația în vigoare.

Politica de confidențialitate & Politica cookie

Toate informațiile furnizate de utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale. Pentru mai multe detalii cu privire la Politica de confidențialitate sau Politica Cookies, vă rugăm să accesați hyperlink-urile de mai sus.