Despre noi

 

CISIF Business Partner este una din companiile grupului  C.I.S.I.F. – Centrul de Idei si Solutii Financiare, grup de firme specializate in domeniul consultantei in afaceri, cu o activitate neintrerupta inca din anul 2004, castigand in cei peste 14 ani de activitate un portofoliu de peste 1000 de clienti si proiecte de investitii.

 

 

In prezent C.I.S.I.F. este specializat in urmatoarele tipuri de activitati:

Ø  Consultanta in domeniul accesarii si implementarii proiectelor finantate din fonduri comunitare. Fiind printre pionerii acestei activitati in Romania, C.I.S.I.F. a accesat si implementat proiecte in valoare de peste 150 milioane euro, in diverse domenii precum: infrastructura publica, proiecte de investitii de tip business, proiecte culturale si educationale.

Ø  Consultanta si asistenta tehnica pentru Autoritatile de Management si Organismele intermediare. Cu o echipa de specialisti in domeniu, C.I.S.I.F. acorda asistenta tehnica AMPOR pentru evaluarea proiectelor depuse spre finantare in cadrul POR 2007-2013 si POR 2014-2020.

Ø  Activitati de auditare a proiectelor implementate din fonduri europene. Avand specialisti abilitati si acreditati de catre DGAEF – DIRECTORATE-GENERAL FOR AUDIT OF EUROPEAN FUNDS, C.I.S.I.F. realizeaza activitati de audit financiar si tehnic, post – implementare pentru investitiile finantate din fonduri UE. 

Ø  Consultanta si expertiza in domeniul achizitiilor publice. Inca din 2006 C.I.S.I.F. s-a specializat in domeniul achizitiilor publice si a consiliat peste 300 de clienti publici si privati, activand, in prezent, ca furnizor de servicii de achizitii; peste 50 de Autoritati Contractante au externalizat complet achizitiile publice companiei noastre. 

Ø  Servicii de externalizare DPO. Datorita cerintelor si a feedback-ul primit, am decis sa completam pachetul de servicii oferite clientilor prin externalizarea DPO, luand astfel nastere CISIF Business Partner, formata dintr-o echipa de profesionisti bine pregatiti în dreptul și practicile din domeniul protecției datelor. 

Echipa C.I.S.I.F. este formata din specialisti si experti certificati in domeniile sus-mentionate (auditori financiari, experti achizitii, experti tehnici, arhitecti, experti in domeniul agricol), dar si membri CECCAR, ANEVAR, CAFR, GEJ.

Ne gasiti aici: